جشنواره غذایی دریایی در چمخاله برگزار میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، صبح امروز با حضور شهردار چاف و چمخاله و نمایندگانی از گروهای شیلات و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره غذاهای دریایی در مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان برگزار شد.
کمیل لاهوتی شهردار چمخاله در این جلسه با بیان اینکه ظرفیتهای بالای بومگردی چمخاله بالاست، اظهار کرد: برگزاری اینگونه جشنها فرصت مهمی برای معرفی امکانات، ظرفیتها و فضاهای تفرجگاهی منطقه را فراهم میکند.
شهردار چمخاله و چاف همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان را با شهرداری این شهر ممتاز ذکر کرد و ادامه داد: اینگونه همکاریها میتواند برای سایر ارگانها و دانشگاهها الگو باشد و شهرداری این شهر تمام تلاش خود را برای برگزاری باشکوه این مراسم به کار خواهد بست.
محمد صادقپور رئیس مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان نیز با بیان اینکه در توسعه استان گیلان باید به ظرفیتها و امکانات بومی منطقه توجه بیشتری کرد، ادامه داد: با توجه به ظرفیت ساحل زیبای چمخاله، سالانه تعداد فراوانی از هموطنان به این منطقه مراجعه میکنند و میتوان از امتیاز قرارگرفتن این مرکز تحقیقاتی در کنار ساحل چمخاله بهره بیشتری برد.
صادقپور با بیان اینکه اگر مزایای شیلاتی بهخوبی به هموطنان ارائه شود، میتوان درآمدهای پایداری برای منطقه ایجاد کرد، ادامه داد: این جشنواره فرصت مناسبی برای ارائه محصولات غذایی مرتبط با صنایع شیلاتی استان را برای همه هموطنان فراهم میسازد.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/